За нас

Добре дошли в "ДЕКОР 22" ООД - Вашето надеждно място за търговия със строителни материали!

Ние сме компания, посветена на предоставянето на широка гама от продукти за дома, градината и офиса. С нашето богато портфолио от качествени строителни материали, ние сме тук, за да задоволим Вашите потребности и да ви помогнем да реализирате всяка идея за подобряване на Вашето пространство.

Нашият магазин-шоурум се намира в с. Кирково. Тук ще откриете впечатляващо разнообразие от строителни материали и аксесоари, които Ви дават възможност да изпълните проектите си с лекота и стил. Независимо дали сте професионален строител, или самостоятелен любител, нашият екип от опитни специалисти ще Ви помогне да изберете най-подходящите продукти за Вашите нужди.

За Вашето удобство и увереност "ДЕКОР 22" ООД разполага със собствен транспорт, включващ няколко буса, които осигуряват надеждни доставки в радиус от 100 км. Ние разбираме, че времето е от съществено значение, затова сме ангажирани да доставяме Вашите поръчки бързо и надеждно. В случай че Вие се намирате извън този радиус, не се притеснявайте - доставяме продуктите си в цялата страна чрез куриерска компания ЕКОНТ. За да осигурим най-доброто обслужване на нашите клиенти, ние сме установили специални отстъпки с куриерската компания, които се прехвърлят на Вас, нашите ценни клиенти.

Ние сме горди, че създаваме дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти и се стремим да ги превърнем в доволни партньори. С нас Вие получавате повече от просто продукти - получавате персонализирано обслужване, експертни съвети и надеждна поддръжка на всеки етап от Вашите проекти.

Благодарим ви, че избирате "ДЕКОР 22" ООД за Вашата търговия със строителни материали. Очакваме с нетърпение да Ви помогнем да постигнете Вашите строителни и декоративни цели и да създадем с Вас пространството, което винаги сте желали.